op de hoogte blijven? schrijf u hier in

Nieuws

6 Redenen waarom je gelukkiger wordt in een kleine woning

6 Redenen waarom je gelukkiger wordt in een kleine woning Mensen dromen altijd van meer en groter. Zit het in onze natuur? Of in onze cultuur? Alleszins, een kleine woning hoeft geen bron van negatieve gevoelens te zijn.

Lees meer

5 tips om de EPC-waarde van je huis te doen dalen

Wanneer je woning een hoge EPC-waarde heeft, heb je waarschijnlijk een hoog energieverbruik. Gelukkig zijn er enkele stappen die je kunt ondernemen om de EPC-waarde en je energiefactuur te doen dalen. Wij vertellen je hoe!

Lees meer

Wat mag de verhuurder allemaal over je weten?

Bij de zoektocht naar een goede huurder, probeert een verhuurder zoveel mogelijk informatie over de huurder te krijgen. Hij moet daarbij wel de privacy van de huurder respecteren.

Lees meer

Na-isolatie spouwmuren breekt alle records

In 2015 zijn er 20.247 spouwmuren na-geïsoleerd. Een record. Vanwaar dat succes? En is het ook iets voor jouw woning?

Lees meer

Interview vastgoedschattingen (Test Aankoop)

EEN CORRECTE SCHATTING?

Lees meer

Vastgoed schenken wordt goedkoper!

In Vlaanderen moet vanaf 1 juli veel minder belasting worden betaald op de schenking van vastgoed. Dat is goed nieuws voor wie aan zijn (klein)kinderen schenkt. En een ware revolutie voor wie geen kroost heeft.

Lees meer

Nieuwbouw bij Deva Vastgoed!

Nu ook nieuwbouw bij Deva Vastgoed! Met gepaste trots stellen we U ons eerste nieuwbouwproject voor... Domein Hagelkruisakker! Een magnifiek project in een privé domein waar nieuwbouw een "EXTRA DIMENSIE" krijgt!

Lees meer
Nieuwbouw bij Deva Vastgoed!

Nieuwe regels voor wie werkt met een vastgoedmakelaar

Er zijn nieuwe regels voor wie verkoopt of verhuurt via een vastgoedmakelaar. Op 31 mei zijn de regels veranderd voor wie zijn woning via een vastgoedmakelaar wil verkopen of verhuren.

Lees meer